Historien

Oslo Finérfabrikk A/S ble grunnlagt av Johan Bohman i 1957, og sto ferdig 1958. Dette var Norges første og eneste fabrikk for knivskjæring av finér. Teak, Gaboon, Limba, Abachi og Furufinér ble fremstilt i store mengder.

Mye har endret seg siden oppstart, og i dag er Oslo Finér mer enn bare finér. Produksjonen i Oslo ble stoppet i 1979, med videre satsning på finér, heltre, trelast og platematerialer. Dermed fikk Oslo Finérfabrikk flere målgrupper som kunder. Den første store heltre og platelager-hallen ble bygget i 1989. Omsetningen økte, og i 1997 ble ytterligere en stor lagerhall bygget og vi har nå en  lagerkapasitet på ca. 7000m2.

Etter nesten 60 års eksistens som leverandør i det norske markedet, kan vi se tilbake på ett varierende forbruk av produkter og ikke minst tresorter. Som den fantastiske ressurs skogen er, mener vi trevirke fortsatt vil stå meget sentralt i fremtidig møbel og trevareproduksjon.
Oslo Finérfabrikk har et verdensomspennende nettverk av leverandører klar til å møte denne utfordringen.

OF_GAMLEDAGER4 OF_GAMLEDAGER3 OF_GAMLEDAGER OF_SOMMER      Vi på Oslo Finérfabrikk setter service, kvalitet og leveringssikkerhet i høysetet, så kontakt oss gjerne via e-post eller telefon, og enhver henvendelse vil ha vår største oppmerksomhet.  

Personvern og cookies